Adventure Time (2010)

8.6

Ar putea fi un produs al Epocii de Aur a televiziunii, larg raportată, dar ne aflăm într-o perioadă remarcabilă de explozie creativă când vine vorba de animație de scurtă durată. 

Odată cu anularea programelor „Parks and Recreation” și „Hannibal” de la NBC, se poate face un caz solid că cel mai bun show de pe rețeaua TV este animat – comedia de familie constantă și chiar dulce de la FOX „Bob’s Burgers” (serios, dacă vrei să nu te uiți pentru că te-ai săturat de „Family Guy” și „The Simpsons” din trecutul lor principal, corectează această omisiune). 

Adventure Time (2010) Serial TV
Adventure Time (2010) Serial TV

În ceea ce privește animația prin cablu, „Archer” de la FX și „South Park” de la Comedy Central încă produc cifre solide de râsete pe minut, dar cea mai creativă animație vine la spectatori prin acel sistem de livrare de conținut cunoscut sub numele de Cartoon Network.

 Fie că este vorba despre programarea în timpul zilei care se îndreaptă mai mult către spectatorii mai tineri, dar menține totuși un grad surprinzător de creativitate în emisiuni precum „Clarence”, „Regular Show” și „The Amazing World of Gumball” sau ofertele pentru adulți, în orele de maximă audiență, Adult Swim, care difuzează marele „Rick & Morty” și sperăm că într-o zi ne va aduce mai mult „The Venture Bros.”, există mai multe programe inspirate pe Cartoon Network decât ați putea crede. 

Adventure Time (2010) Serial TV
Adventure Time (2010) Serial TV

Cel mai impresionant dintre toate (cu posibila excepție a „ ” Există mai multă programare inspirată pe Cartoon Network decât ați putea crede. Cel mai impresionant dintre toate (cu posibila excepție a „ ” Există mai multă programare inspirată pe Cartoon Network decât ați putea crede. 

Cel mai impresionant dintre toate (cu posibila excepție  „Rick ”) este glorios de ciudat „Adventure Time”, care a avut recent lansat cel de-al cincilea sezon pe Blu-ray și a văzut un al doilea volum de cărți de masă care examinează abordarea artistică a programului prin intermediul cărților de titlu elaborate și inspirate. 

Adventure Time (2010) serial TV

Adventure Time (2010)