Alchemy of Souls (2022-2023)

Netflix
Online

8,8

Alchemy of Souls
Alchemy of Souls

Alchemy of Souls (2022-2023) este un serial „KDama” în care expune povestea unei tinere fete ce are puteri extraordinare. Nak-Su (Go Yoon Jung) și-a pierdut părinții de la o vârstă fragedă. Tatăl acesteia era într-o relație foarte bună cu regele care stăpânea întreg ținutul. Tatăl lui Nak-Su era observator al stelelor. Acesta a văzut două dăți foarte importante pentru acest ținut.

Nak-Su and Seo Yul
Nak-Su and Seo Yul

În interiorul palatului au loc fenomene ciudate. Cel mai mare vrăjitor din acel moment tocmai a dezlănțuit magia neagră. Anume „Alchimia Sufletului” și presupune de fapt tranzitarea sufletului în alt corp. Regele tronului i-a cerut acest lucru, mag-ului Jang Gang (Joo Sang-wook) . Au făcut schimb de trupuri, iar regele s-a culcat cu iubita acestuia. În urma acestei aventuri, urma să vină pe lume tânărul Jang Uk (Lee Jae-wook).  Destinul lui Jank Uk și al lui Nak-Su aveau să fie legate.

Nak-Su a fost crescută de Jin Mu (Jo Jae-yoon). El a antrenat-o și Nak-Su devine cea mai bună asasină din ținut. Toți magii sunt pe urmele ei și încearcă să o omoare. Jank Uk este crescut de unchiul lui, Park Jin (Yoo Jun-sang) și servitoarea acestuia Kim Do-joo(Oh, Na-ra). La nașterea lui Jank Uk, tatăl lui i-a blocat întreaga energie magică, deoarece este singurul care s-a născut sub stea. Acest simbol poate aduce haos în ținutul Songrim  sau poate așterne pacea eternă.

Jan Uk and Mu Deok-i
Jan Uk and Mu Deok-i

În urma unei altercații Nak-Su este forțată de să utilizeze magia neagră. Ea își schimbă sufletul. Corpul unei fete oarbe, care face parte din familia Jin (protectorii artefactelor magice). Bu Yeon deși este oarbă, are puteri magice uimitoare și este predecesoarea unei preotese care schimbase lumea în urm cu 200 de ani. Din cauza unor comploturi, ea s-a pierdut și a avut parte de o copilărie decentă. În timp ce se apropia de casa ei adevărată, Nak-Su tocmai începuse această magie. Bu Yeon, devine Mu Deok-i. Nak-Su își alege acest nume, iar aventura ei abia începe.

Alchemy of Souls I
Alchemy of Souls I

 

Sezonul II

Alchemy of Souls II
Alchemy of Souls II

Prezintă continuarea ultimului episod al sezonului unu. O poveste dramatică, în care doi tineri îndrăgostiți au de suferit. Nak-su rămâne în viață, dar fără amintiri. Jan Uk rămâne cu o cicatrice în inimă și devine un vânător de „Schimbă sufletele” temut. Noi comploturi are loc, povești de dragoste neterminate, o luptă în care viața oamenilor le este pusă în pericol și un final al povești în care își vor găsi liniștea fiecare în parte.

Alchemy of Souls (2022-2023)

Alchemy of Souls (2022-2023)