Archer (2009)

Netflix
Online

8.7

Spectacolul îl urmărește pe protagonistul titular, „superspionul” Sterling Malory Archer, un agent al agenției de spionaj pe piață deschisă, Serviciul Internațional de Informații Secrete (ISIS; a nu fi confundat cu o anumită miliție islamistă din viața reală), și nenorocirile sale aleatorii, atât în ​​interior. și în afara zidurilor biroului.

Archer este un spion bine antrenat, dar comportamentul lui Jerkass și tendința lui de a rămâne nevăzut de orice, în afară de el însuși, îi fac adesea competența în domeniu aproape inutilă. S-ar putea crede că ISIS l-ar fi concediat sau l-ar fi eliminat ca pasiv până acum, dar… ei bine… restul organizației nu este cu mult mai bine.

Archer (2009) serial tv
Archer (2009) serial tv

Umorul lui Archer, la fel ca Arrested Development (și predecesorul spiritual Frisky Dingo), se bazează foarte mult pe Call Backs și Running Gags și, la fel ca acel spectacol, are o distribuție mare de ansamblu (inclusiv un membru sau doi de la Arrested Development) și Two Lines, No Locuri de așteptare.

Un fan fie al lui Arrested Development, fie al lui Frisky Dingo se va bucura aproape sigur de Archer, în timp ce cineva care a considerat fie că spectacolul este repetitiv, fie prea discret, probabil că nu o va face.

Odată cu sezonul 5, spectacolul a luat o abatere de la abordarea obișnuită ca o modalitate de a preveni Putregaiul sezonier și a început tema sezoanelor intitulate; În primul episod din Archer Vice, FBI închide ISIS, subliniind că agenția nu a fost niciodată sancționată legal în primul rând.

Archer (2009) serial tv
Archer (2009) serial tv

În calitate de spioni fără alte abilități de muncă, personalul rămâne în angajarea lui Malory pentru a o ajuta și mai mult să „aruncă” dovezile rămase din seiful ei ascuns: o tonă literală, nu figurativă, de cocaină confiscată de ISIS, în valoare de aproximativ cincizeci de milioane de dolari, schimbând literalmente întreaga premisă a emisiunii de la o agenție de spionaj la un cartel de droguri.

Archer (2009) serial tv

Archer (2009)