Brooklyn Nine-Nine (2013)

Netflix
Online

8.4

Acesta este momentul în care avea să sosească o surpriză incomodă, ducând la o față clasică de „hoops” a lui Jake Peralta și o tăietură zdrobitoare în genericul.

Faptul că astfel de momente pot fi prezise cu ușurință nu este un eșec al îndrăgitului sitcom al lui Dan Goor și Michael Schur, care își începe al șaselea sezon joi, difuzat pentru prima dată pe NBC. Rutina, tradiția și repetiția au fost întotdeauna cheia ADN-ului „Nine-Nine”; la fel ca multe sitcom grozave la locul de muncă, asemănarea de zi cu zi este vinul prin care bule variații efervescente.

Raptul de Halloween este întotdeauna același și întotdeauna diferit. Charles preferă „Ziua Turciei” decât „Ziua Recunoștinței” și, așa cum ți-ar spune Terry, „Terry spune: „De ce?!” Este familiar și familial, reconfortant și înnebunitor. Toate schimbările sunt treptate, dar variația este în mod pozitiv nesfârșită.

Brooklyn Nine-Nine (2013) serial tv
Brooklyn Nine-Nine (2013) serial tv

În cele două episoade plăcute oferite criticilor, detectivii, sergenții și căpitanul secției 99 din Brooklyn găsesc o mulțime de variații, dar există și multe perturbări – un alt lucru pe care sitcomul lui Goor și Schur îl face foarte bine.

Sezoanele anterioare au început cu protecția martorilor; o perioadă de închisoare; un șir de noi căpitani; cu o operațiune sub acoperire și consecințele unei declarații romantice.

Sezonul al șaselea începe exact de unde a rămas cel de-al cincilea, cu proaspăt căsătoriți Jake (Andy Samberg) și Amy (Melissa Fumero), precum și restul incintei, așteaptă cu mâna pentru a afla dacă căpitanul Holt (neprețuitul Andre Braugher). ) a fost numit noul comisar șef al NYPD.

Acest lucru nu va oferi această recenzie, dar este corect să spunem că oricare rezultat ar putea schimba dramatic dinamica în bullpen; ca atare, se cuvine ca chiar și un sezon care nu începe cu niciunul dintre personaje în situații care pun viața în pericol să se simtă cumva nefamiliar și haotic.

Unele dintre acestea se datorează setărilor necunoscute. Primul episod, „Luna de miere”, se concentrează pe exact ceea ce te-ai aștepta, împărțind timpul între timpul lui Jake și Amy departe de incintă și prietenii pe care îi lasă temporar în urmă.

Brooklyn Nine-Nine (2013) serial tv
Brooklyn Nine-Nine (2013) serial tv

Al doilea sare puțin în locație, dar mai mult în timp, mișcându-se puțin înainte și înapoi între prezent și un capitol anterior din viața celor mai strălucitoare vedete din „Brooklyn Nine-Nine”, Hitchcock (Dirk Blocker) și Scully (Joel McKinnon). Miller).

Acesta din urmă este de fapt cel mai necunoscut. În cele puține secvențe de flashback frustrant (deși un fel de frustrant), trăim brusc în „Miami Vice”. Deși stilul poate fi nefamiliar, angajamentul de a îmbrățișa ciudățenia este clasicul „Nine-Nine”.

De asemenea, tipic pentru serial (și pentru ambele emisiuni pe care le-a creat sau le-a co-creat): un angajament față de realitățile emoționale ale personajelor care nu se clătește niciodată – chiar și Hitchcock și Scully.

Brooklyn Nine-Nine (2013) serial tv

Brooklyn Nine-Nine (2013)