Entourage (2004–2011)

hbomax
Online

8.5

Până la sfârșitul amar al seriei sale de opt sezoane, „Entourage” de la HBO și-a răsucit propria narațiune într-o măsură în care abia a fost de recunoscut de la începutul serialului.

Când a început, „Entourage” a fost povestea a trei băieți obișnuiți și a celui mai bun prieten al lor, în mod hotărât, nu obișnuit, cu aspectul frumos al vedetei de cinema, care încercau să ajungă în lumea dezgustătoare a Hollywood-ului doar cu loialitatea lor unul față de celălalt și rădăcinile NYC pentru ține-le deasupra amestecului stricat.

Ne-am putea lega de Vinny, Eric, Johnny și Turtle. Până la sfârșit, băieții din „Entourage” erau bărbați și erau exact genul de narcisiști ​​pe care show-ul a simțit că i-a batjocorit la început. Succesul a fost cel mai important lucru din viața lor, iar spectacolul a devenit puțin mai mult decât o poveste a unui vis împlinit, în ciuda râsetelor ocazionale.

Nu era vorba de tipul care a plecat la Hollywood și a rămas el însuși, frate. Era vorba despre tipul care s-a dus la Hollywood și s-a culcat cu modele, a avut toate jucăriile noi, a câștigat premii etc., frate.

Entourage 2004 - Serial TV
Entourage 2004 – Serial TV

La patru ani după ce „Entourage” a ieșit din aer (deși pare mult mai lung), creatorul Doug Ellin revine cu inevitabila versiune de film a emisiunii sale, continuând aceleași probleme tonale ale ultimelor sezoane ale programului doar într-o perioadă mai lungă, formă mai mare, mai misogină.

La fel ca serialul, chiar și în punctele sale cele mai de jos, există încă câteva râse din partea distribuției secundare, iar Ellin merge bine piesa (nu se simte atât de lungă ca nesfârșitul film „Sex and the City”), dar „Entourage” își menține, din greșeală, personajele plutind în aer rarefiat, ne oferindu-ne nicio modalitate de a relaționa cu ele sau de a ne păsa de ele.

Vinny și prietenii săi au devenit mai ușor de corelat cu Kardashians decât visătorii care erau înainte. Și asta face un film care își ține publicul la distanță, nu-i surprinde niciodată deloc narativ și abia mișcând acul personajelor sale. Este fan fiction sub formă de film.

Entourage 2004 - Serial TV
Entourage 2004 – Serial TV

După ce a încheiat o căsnicie care a durat doar nouă zile, cu o petrecere a unei persoane fierbinți în Ibiza („Entourage” are loc în acea lume a filmelor de vis în care fiecare extra din fiecare scenă de la oamenii care merg pe stradă până la toți patronii unui restaurant ar putea fi un model de modă), Vinny Chase (Adrian Grenier) vrea să revină în jocul filmului.

El îl cheamă pe Ari (Jeremy Piven) și îl convinge să se alăture echipei sale ca producător în următorul său film, o interpretare futuristă a clasicului Stevenson, „Hyde”. O captură: Vinny vrea să regizeze.

Entourage 2004 - Serial TV

Entourage (2004–2011)