Futurama (1999–2013)

8.4

Subliniez acest lucru de la început pentru că „Desenchantment” începe cu un început dificil. Premiera serialului este episodul cel mai puțin amuzant, prea dependent de configurarea personajelor și a lumii sale.

Fii răbdător. Odată ce acestea sunt la locul lor, iar scriitorilor și talentului li se permite să se distreze, funcționează mult mai bine și este genul de spectacol care devine mai plăcut pe măsură ce trece, dezvăluind caracterul prin glume repetate și pur și simplu având mai multă distracție. timp.

Futurama 1999 Serial TV
Futurama 1999 Serial TV

Jacobson, vedeta din „Broad City”, își dă vocea unei prințese pe nume Bean din regatul medieval al Dreamland. Bean vrea doar să trăiască o viață obișnuită de tânără, dar nimeni nu vrea să se întâlnească cu fiica unui rege nemilos. Așa că a dezvoltat o atitudine și o problemă destul de serioasă cu băutura.

Are doar doi prieteni adevărați – un elf adorabil pe nume Elfo (Faxon) și un demon sub forma unei pisici pe nume Luci (Andre). Ei sunt îngerul și diavolul de pe umărul ei, trimițând-o săptămânal în aventuri într-un tărâm fantastic de creaturi și magie.

Futurama 1999 Serial TV
Futurama 1999 Serial TV

O intrigă tipică implică ca tatăl și mama vitregă a lui Bean să plece din oraș, așa că ea dă o petrecere… care este răsturnată de vikingi. În general, „Desenchantment” transplantează conceptul general al dramei de criză a unui sfert de viață și plasează într-un tărâm fantezist exagerat, în care Groening și echipa sa se dezlănțuie.

Futurama 1999 Serial TV

Futurama (1999–2013)