King the Land (2023)

Netflix
Online

4.1/10

King the Land (2023)
King the Land (2023)

King the Land (2023) este un serial coreean romantic care prezintă viața a doi tineri din două lumi diferite. Un fiu răsfățat și bogat, al cărui tată deține un lanț hotelier excepțional în inima capitalei din Coreea de Sud, dar care trăiește cu traume din copilărie și o tânără care este crescută de bunica ei și își dorește să își îndeplinească visul.

Gu Won este bogat, dar îi este greu să se bucure de acest lucru pentru că în copilărie mama lui îl părăsise fără nici un motiv. Urmând mai apoi să învețe să trăiască alături de sora vitregă, care era mai mare ca el și cu un tată orbit de afaceri, bani și onoare. Astfel că Gu Won se hotărăște să își facă studiile în Anglia și să stea departe de toată nebunia din Seoul.

Cheon Sa-rang este o tânără domnișoare care se află la început de drum. Aceasta își dorește să facă parte din echipa King the Land și își încearcă norocul printr-un interviu. Până să facă acest lucru a studiat limbile internaționale și câteva limbi cunoscute de regiune. Învățase toată etica și deontologia profesională și norocul ei fusese că șeful hotelului era în criză de situație. În acel moment doar ea a reșit să îl scoată din neplăcerea creată de un client.

Zâmbetul ei era natural și emana pozitivitate, fapt pentru care își primise locul de muncă automat. Rolul ei era nesemnificativ la început. Avea o colegă ce o îndruma și îi arătase cum să întrețină sala de forță curată. Îi explicase că după fiecare om trebuie să reîmprospăteze locul. Acest lucru nu-i prea plăcea, dar știa că nu are ce face și totuși are jobul pe care și-l dorise.

Povestea prinde contur, atunci când Sa-rang primește o scrisoare deocheată de la un bărbat misogin cu un tricoul desenat. Fata se întorsese de la baie și în sala de antrenament alerga liniștit pe banda de alergare Gu Won. Moment în care confuzia fusese la cote maxime.

Sa-rang se îndreaptă spre acesta. Politicos încearcă să îi atragă atenția, dar nu avea nici o șansă. Astfel îi pornește ritmul de alergare și în câteva secunde Gu Won fusese întins pe jos. Sa-rang îl luase la rost pentru scrisoarea primită și i-o aruncase în față. Băiatul nu avea nici-o scuză, deoarece tricoul pe care îl purtase coincidea cum descrierea din bilet.

 

7 ani mai târziu

King the Land (2023)
King the Land (2023)

Sa-rang este angajata anului de mai bine de doi ani la rând. Avansase la locul de muncă și este cel mai bun recepționer al hotelului. Gu Won își terminase studiile și era gata să înceapă aventura în Seoul. Sosit fără planuri bine definite, se adaptează cu perspectivele hotelului. Uneori traumele din copilărie îi dau bătaie, dar știe că acum trebuie să facă ceva în privința aceasta.

King the Land (2023)
King the Land (2023)

Gu Won nu mai este un copil și își dă seama rapid că sora lui vitregă își bate joc de angajați. Aceasta are propria companie aeriană și deși cifra de afaceri este înfloritoare, angajații sunt exploatați la maxim. De asemenea hotelul este împărțit în două tabere. Cei care îi ascultă ordinele și ceilalți care sunt alături de marele șef. Însă o dată cu sosirea definitivă a lui Gu Won totul se schimbă.

Încet preia conducerea și alege cu partea cea mai înaltă a hotelului. Loc în care Sa- rang lucrează. Datorită contribuției acesteia pe care o aduce zi de zi pentru hotel ajunge să primească cea mai înaltă funcție din punct de vedere al ospitalității hoteliere. De acum va lucra la VIP și va face cunoștință cu multe personalități din întreaga lume.  Însă mare îi va fi surprinderea când îl va vedea pe cel care în urmă cu 7 ani îi adresase injurii.

Gu Won a recunoscut-o de îndată și intenționat evitase să se prezinte în mod oficial. Sa-rang devine confuză și nu înțelege cum este posibil după atâția ani să reapară în hotel. Prin urmare în continuare se comportă urât cu el și îl tratează într-un mod neutru. Cum timpul le aranjează pe toate, așa s-a întâmplat și de data aceasta.  Sa-rang a fost pusă de către toți colegii să fie participantă la marele eveniment. Eveniment care urma să anunțe directorul de departament VIP.

Sa-rang a trăit momentul în care  își dorise să se ascundă undeva departe, deoarece tocmai făcuse cunoștință cu directorul și fiul marelui șef al hotelului în urmă cu 7 ani. Pe lângă acest lucru l-a pus pe jos lejer, dând-ui viteza la maxim benzii de alergat. Știa că intrase în probleme și pe moment fusese și mai grav deoarece trebuia să îi înmâneze buchetul de flori din partea echipei VIP. Întreg evenimentul a deschis o nouă poveste de dragoste și descoperirea secretelor de familie.

King the Land (2023)

King the Land (2023)