Loki (2021)

8.2

Loki este un super-erou Science Fantasy thriller / seria Fantastic Noir spinoff al francizei de film Thor, bazată pe personajul Marvel Comics cu același nume.

Serialul este a 26-a lansare generală a Universului cinematografic Marvel, a treia ediție a fazei 4 a MCU și a treia serie live-action care va fi dezvoltată de Marvel Studios pentru Disney+. Michael Waldron servește ca showrunner, în timp ce Kate Herron (Sex Education) a regizat întreg primul sezon, Tom Hiddleston însuși fiind producător executiv. Situat după evenimentele din Avengers: Endgame, seria urmărește nota de Loki (Tom Hiddleston) al Universului Alternativ, care a scăpat cu Tesseract/Space Stone după Bătălia de la New York.

loki
loki

El este arestat, apoi recrutat cu forța, de către Time Variance Authority, o organizație care există în afara fluxului timpului și este dedicată păstrării Liniei temporale sacre, pentru a-i ajuta să oprească o altă versiune a lui însuși care i-a antagonizat și masacrat agenții lor, care ar putea amenința realitatea în sine dacă nu este controlată.

Dacă asta sună puțin confuz, nu vă faceți griji: Loki este la fel de confuz. Dar el este hotărât să transforme acest lucru în avantajul său. Cel puțin până când reușește să-și dea de urmă varianta diabolică. Atunci lucrurile se complică și mai mult.

Alți membri ai distribuției includ Owen Wilson ca Mobius M. Mobius, Gugu Mbatha Raw ca Judge Renslayer, Sophia Di Martino ca Sylvie Laufeydottir/The Variant, Wunmi Mosaku ca Hunter B-15, Tara Strong ca vocea domnișoarei Minutes și Sasha Lane ca Hunter C-20. Richard E. Grant și Jonathan Majors vedete invitate. Primul sezon și-a făcut debutul pe Disney+ pe 9 iunie 2021, difuzând șase episoade până pe 14 iulie.

loki serial
loki serial

În plus, primul sezon este tratat ca a doua parte a unei tetralogii spirituale cu WandaVision, Spider-Man: No Way Home și Doctor Strange în Multiverse of Madness, cu evenimentele din finalul sezonului ajutând la stabilirea evenimentelor celor din urmă doi. De asemenea, se leagă direct la Ce se întâmplă dacă…? și creează intrigă care se așteaptă să fie plătită în Ant-Man and the Wasp: Quantumania.

S-a confirmat că un al doilea sezon este în curs de dezvoltare, devenind primul serial live-action de la Marvel Studios pentru Disney+ care are o desfășurare în mai multe sezonuri. primul sezon, iar Justin Benson și Aaron Moorhead îi vor lua locul pentru majoritatea episoadelor.

LOKI

Loki (2021)