Lost (2004-2010)

8.4

Lost- Serial TV (2004-2010). 6 sezoane si un total de 121 episoade. 48 de supraviețuitori luptă pentru a rămâne în viață pe o insulă tropicală cu o minte răutăcioasă, după ce avionul lor s-a sfâșiat în mod misterios peste ea.

Când un accident de avion lasă 48 de supraviețuitori pe o insulă îndepărtată din Pacific, începe o luptă pentru supraviețuire în ceea ce pare a fi un paradis tropical.

De la un star rock decolorat la un cuplu coreean care nu vorbește deloc engleză, grupul pestriț s-a unit sub conducerea lui Jack, care gândește rapid și a lui Kate pragmatică, într-o luptă împotriva elementelor.

Lost serial
Lost serial

Dar în curând își dau seama că nu este o insulă obișnuită pe care au aterizat. Cu o vreme ciudat de temperamentală, forțe răutăcioase care joacă supraviețuitorii în scopurile misterioase ale insulei și o ecologie ciudată care permite urșilor polari să supraviețuiască în climatul său tropical, insula are o minte proprie de nescrutat.

Și când membrii grupului pestriț încep să vadă spectre de oameni morți de mult și creaturi bizare, o teroare profundă și întunecată începe să crească și să se răspândească în întreaga comunitate.

Chiar dacă secretele șocante ale supraviețuitorilor încep să iasă la iveală, ei își dau seama că nu au de ales decât să lase deoparte opiniile conflictuale și să se unească împreună – sau să moară.

Lost serial
Lost serial

Creat de J.J. Abrams (Alias, Felicity) și Damon Lindelof (Crossing Jordan), Lost aduce pe ecrane tot ce este mai bun și mai rău dintre oameni.

Cu amestecul său serios de suspans înfiorător și conflict uman intens, serialul a depășit în mod constant numărul de spectatori de rețea în ora de vârf din SUA. Episodul pilot a fost cel mai scump pilot din istoria televiziunii americane.

Lost serial

Lost (2004-2010)