Memories of the Alhambra (2018-2019)

Netflix
Online

7.8

Serialul prezintă drama unui investitor influent din Coreea de Sud, care s-a axat întreaga viață pe jocuri video și promovarea AI. Yoo Jin-woo este într-o colaborare foarte bună cu doi foști profesori din cadrul Universității la care a fost cândva student. Acum tânărul Yoo Jin-woo se află la apogeul carierei sale și nimic rău nu ar fi avut să îi se întâmple în viața lui.

Povestea se concentrează în Spania. Mai exact în zona Alhambra, unde o familie coreeană își trăiește traiul de zi cu zi. Familia Jung s-a mutat în Spania pentru Hee-joo. Pasiunea pentru chitară și muzică i-a determinat pe părinții acesteia să își încerce norocul în Europa. Însă decizia avea să fie ruinată, când mama fetei află că suferă de cancer și nu mai are nici-o șansă. La scurt timp, după ce mama fetei a încetat din viață, tatăl cesteia își pierde brusc viața din cauza alcoolului.

Memories of the Alhambra (2018-2019)
Memories of the Alhambra (2018-2019)

Astfel Jung Hee-joo devine capul familiei și alături de bunica ei, au grijă de hotelul motelul moștenit. Fratele ei mai mic, Jung Se-joo este un copil minune, dar nimeni din familia lui nu realizează acest lucru. Băiatul împreună cu prietenul lui, Marco Han creează un joc video în care ai șansa de-a lupta și de-a câștiga experiență datorită unor lentile speciale. O dată cu inserarea lentilelor în ochi, automat cei doi intră în joc.

Din acest moment, haosul începe să se dezlănțuite în viața lui Jung Se-joo. Totul începe în momentul în care Marco vrea să vândă jocul companiei al cărui patron este Cha Hyung-seok, fostul partener al lui Yoo Jin-woo. Însă Jung Se-joo nu cade la înțelegere cu prietenul lui. Cei doi construiseră jocul, dar nu știau câte erorile prezente.

Ambii intrase în joc. Marco își dorea să îl elimine pe Se-joo. Doar că Se-joo îndreaptă arma și trage mai repede. Moment în care Marco își pierde viața cu adevărat. Este momentul în care Se-joo se confruntă cu erori provocate de joc. Viața lui este pusă în pericol și în timp ce încerca să ajungă acasă, făcuse rost de numărul investitorului Yoo- Jin-woo.

Memories of the Alhambra (2018-2019)
Memories of the Alhambra (2018-2019)

În Seoul este abia 6 dimineața, când primește un telefon dubios. Speriat Se-joo îi dă adresa motelului și îi spune pe cine trebuie să găsească. Nu reușește să îi dea prea multe detalii și linia telefonică se întrerupe. Se pare că jocul interfera cu realitatea, iar tânărul Se-joo este urmărit de trupul lui Marco. Deși inițial nu ar fi trebuit să poată fi rănit de jucătorul virtual, viața lui See-joo este pusă în pericol și este grav accidentat.

Yoo Jin-woo este în drum spre Spania. La scurt timp găsește locația și o găsește pe sora lui, Jung Hee-joo. Fata nu știe nimic din ce are să urmeze, dar oferta pe care o primește din partea investitorului o convinge să îi vândă lui motelul. O dată cu această tranzacție, primește și împuternicirea pentru joc. Astfel pentru a înțelege mai multe, Yoo Jin-woo își activează serverul și începe să joace.

La început părea distractiv pentru el, dar o dată ce avansa în joc problemele aveau să îi apară în viața lui. La o confruntare cu fostul lui partener, Cha Hyung-seok îi omoară în mijlocul parcului din Alhambra. Astfel devenind un caz penal și suspect de crimă. În realitate la autopsie medicii îi găsise în trupul lui Cha Hyung-seok hemoragie internă și alte leziuni cauzate de cineva; chiar dacă trupul lui arăta perfect . Pentru Yoo Jin-woo se complică trenurile, deoare la fel ca și în cazul lui Se-joo; Yoo Jin-woo începe să se lupte cu profilul decedatului.

Memories of the Alhambra (2018-2019)
Memories of the Alhambra (2018-2019)

Toți cei din jurul lui Yoo Jin-woo îl consideră nebun. Acest lucru se întâmplă deoarece într-o seară Jin-woo este atacat de Hyung-seok. Aruncat de la ultimul etaj, cade în mijlocul holului al motelului. Moment în care este acuzat că ar fi încercat să se sinucidă din cauza vinovăției. Povestea se complică mai tare în momentul în care nimeni nu îi dă crezare, inclusiv asistentul lui și este nevoit să parcurgă întreg jocul, până la aflarea adevărului. Totodată în timpul acesta se luptă cu întreaga companie, deoarece nu este de acord să distribuie jocul în spațiul public.

Yoo Jin-woo are dreptate cu privire la alegerile lui, deoarece jocul este un adevărat pericol pentru societate. Astfel până la eliminarea erorilor, nici un om nu are voie să interacționeze cu acest joc. Cu toate acestea, în timpul misiunilor lui, asistentul lui intră în joc și pierde viața într-un mod crunt. Moment în acre ambiția lui Jin-woo este indestructibilă.

Memories of the Alhambra (2018-2019)  este o kdramă creată de un joc video în care mulți dintre utilizatori și0au pierdut viața. 

Memories of the Alhambra (2018-2019)

Memories of the Alhambra (2018-2019)