Modern Family (2009–2020)

hbomax
Online

8.5

Modern Family este un sitcom ABC care se concentrează pe trei familii:

The Pritchetts, un cuplu interrasial mai-decembrie: Ed O’Neill în rolul lui Jay, în vârstă de 60 de ani, căsătorit cu Gloria, în vârstă de 30 de ani (interpretată de Sofía Vergara), cu un fiu vitreg de 11 ani, Manny (Rico Rodriguez).

The Dunphy, tradițional cu doi părinți și trei copii, are Ty Burrell în rolul lui Phil, alias „tatăl cool”, și Julie Bowen în rolul Claire, o mamă supraprotectoare și fostă teen rebelă. Copiii lor sunt Haley, Alex și Luke (Sarah Hyland, Ariel Winter, Nolan Gould).

Modern Family (2009)
Modern Family (2009)

Și, în sfârșit, Mitchell & Cameron (Jesse Tyler Ferguson, Eric Stonestreet), un cuplu gay care a adoptat recent un copil, Lily (Jayden & Ella Hiller în sezoanele 1 și 2, Aubrey Anderson-Emmons din sezonul 3 încolo). La sfârșitul pilotului, se dezvăluie că toate cele trei familii sunt rude – Claire și Mitchell sunt copiii lui Jay din prima căsătorie.

Ei trec frecvent în poveștile celuilalt. Episoadele tind să se bazeze pe trofee standard de comedie de familie și pe intrigă, într-un cadru modern. Spectacolul folosește formatul Mockumentary popularizat de The Office, dar îl folosește pentru a oferi o portretizare emoționantă și sinceră a vieții de familie contemporane.

De asemenea, abordează diverse aspecte ale vieții moderne, inclusiv căsătoria gay, homofobia, adopția, rasa și prejudecățile. Premiera în 2009, Modern Family a rulat timp de 11 sezoane din septembrie 2009 până în aprilie 2020.

Modern Family (2009)
Modern Family (2009)

Când familiile vecine Pritchett, Delgado și Dunphy acceptă ca un documentar să fie filmat despre viața lor, nu aveau idee că vor dezvălui atât de multe…

Jay Pritchett a cunoscut-o pe foarte sexy columbiana Gloria Delgado în ziua în care soția ei l-a părăsit. Diferența lor de vârstă este o provocare zilnică pentru el.

Fiica ei, Claire, se luptă să-și gestioneze singură viața de familie, deoarece soțul ei, Phil, este convins să fie în ton cu copiii săi adolescenți atunci când doar îi face de rușine!

Cât despre fratele lui Claire, Mitchell, el locuiește cu iubitul său Cameron și tocmai au adoptat-o ​​pe Lily, o mică vietnameză…

Modern Family (2009)

Modern Family (2009–2020)