Narcos (2015)

Netflix
Online

8.8

Narcos este un serial de procedură penală originală Netflix din 2015, produs de Gaumont International Television, care relatează încercările Administrației Statelor Unite pentru Controlul Drogurilor de a stopa fluxul de droguri din America de Sud și Centrală în SUA, legat din perspectiva agenților DEA cu acoperire profundă.

Anii 1980 și 1990. Pe parcurs are loc mult haos, corupție și vărsare de sânge în căutarea averii și dreptății. Serialul este filmat atât în ​​spaniolă, cât și în engleză și combină scene de dramă cu o narațiune în stil semi-documentar și materiale de știri din viața reală.

Primul sezon urmărește ascensiunea celebrului rege al drogurilor Pablo Escobar și încercarea DEA de a-l opri. Al doilea sezon povestește căderea lui Escobar. Al treilea sezon este DEA versus Cartel din Cali. Al patrulea sezon merge în Mexic pentru un Soft Reboot ca Narcos: Mexico.

Narcos (2015) - Serial TV
Narcos (2015) – Serial TV

Sezonul cinci relatează căderea lui Miguel Ángel Félix Gallardo ca lider al cartelului Guadalajara. Sezonul șase urmează războaiele mafiote inter-cartel care au urmat.

Îl prezintă pe Wagner Moura în rolul celebrului rege al drogurilor Pablo Escobar și pe Boyd Holbrook și Pedro Pascal ca agenții DEA pe urmele lui.

Sezonul patru mută povestea în comerțul cu droguri mexican, cu Diego Luna în rolul lui Félix și Michael Peña în rolul agentului DEA, Kiki Camarena.

Serialul îl are și ca producător executiv (și regizor al primelor două episoade) pe Jose Padilha.

Narcos (2015) - Serial TV

Narcos (2015)