Regele: Eternul Monarh (2020)

Netflix
Online

8,1

Regele: Eternul Monarh (2020)
Regele: Eternul Monarh (2020)
Regele: Eternul Monarh este un serial Kdrama în care relatează povestea unui copil, devenit rege. Lee Gon ( Lee Min Ho) și-a pierdut tatăl la doar 6 ani. Martor la evenimentul traumatizat, viața lui fusese pusă în pericol. Unchiul său, un ucigaș dornic să controleze timpul și tinerețea i-a distrus viața prințului moștenitor. 
Kang Shin-jae (Kim Kyung-nan) a crezut că dată își omoară fratele, va deveni noul rege și tot odată va stăpâni instrumentul magic, care îl ajută să traverseze dintr-un univers în altul. Planul nu i-a ieșit în totalitate. Prințul moștenitor Lee Gon a avut putere în ultimele momente să îi smulgă o parte din fluierul magic. Împărțit în două, cei
doi sunt singuri care au posibilitatea de-a călători în timp.
Regele: Eternul Monarh (2020)
Regele: Eternul Monarh (2020)
În momentul atacului, o persoană din cadrul de poliție își face apariția. Prezența acesteia îi salvează viața prințului, devenit rege. El i-a luat ecusonul și mulți ani, a căutat persoana din fotografie: Jeaong  Tae-eul (Kim Go-eun).
25 de ani mai târziu, Lee Gon este un rege iubit de poporul lui. Mereu în căutarea persoanei din legitimație, din neatenție ajunge împreună cu, calul lui în altă dimensiune. Această dimensiune este puțin diferite, deoarece nu există monarhie, însă există dubluri. Fiecare persoană din ținutul lui, este prezentă în acest loc, dar cu vieți total diferite. Tot în acest loc este prezentă și fata din legitimație.
Regele: Eternul Monarh (2020)
Regele: Eternul Monarh (2020)
Povestea prinde un alt contur, iar regele monarh se îndrăgostește de polițista Jeong Tae-eul.
Prima lor întâlnire este hazlie. Aceasta îl duce la secția de poliție, împreună cu calul acestuia. Ea încercă să îl înregistreze, doar că nu există în nici o bază de date. Regele îi tot explică adevărul, dar fata îl consideră nebun. Costurile sunt mari, iar Lee Gon își vinde fiecare nasture al sacoului regal.
Dragostea plutește în aer. O dată cu trecerea timpului cei doi își dau seama cât de reală este povestea lor. Se iubesc și la rândul lor trebuie să accepte adevărul. Ea face parte dintr-o societate și el este un om iubit de întreg poporul. Amândoi fac parte din lumi diferite și totuși dragostea nu poate fi zdrobită. Ei luptă împotriva răului și reușesc să aducă pacea în ambele lumi.
Regele: Eternul Monarh (2020)

Regele: Eternul Monarh (2020)