Sense8 (2015)

Netflix
Online

8.2

Serialul SF este o creație originală Netflix din anul 2015 în parteneriat cu The Wachowskis și J. Michael Straczynski. Povestea prezintă drama prin care trebuie să treacă opt oameni din cauza unei situații traumatizante. Cei opt străini să trezesc cu o conexiune stranie. Prin urmare viața lor se schimbă radical, deoarece această problemă se resimte inclusiv în viețile personale.

Forțe necunoscute ajung să le pună bețe în roate, iar cei opt trebuie să își unească forțele. În cazul în care aceștia cedează, grupul se va destrăma și cei opt oameni sunt în pericol. Singura cale de-a trece peste aceste obstacole este de-a rămâne uniți.

Sense8 (2015)

O dată cu începerea războiului între bine și rău află cu fiecare dintre ei au posibilitatea de-ași ajuta coechipierul. Cei opt ajung să își îmbine puterile supra naturale și sunt pregătiți în a face față oricărei provocări.

Primul sezon a fost lansat pe Netflix în data de 5 iunie 2025. Urmând mai apoi pe data de 16 decembrie 2016 să apară cel de-al doilea sezon. Serialul părea că face cunoștință cu succesul și pe 5 mai 2017 fusese anunțat că cel de-al treilea sezon este pregătit. Cu toate acestea o dată cu 1 iunie 2017 Netflix „ieșise în fața publicului” cu anunță dezamăgitor și anume că emisiunea fusese anulată.

Datorită anunțului, fanii se simțise dezamăgiți. Cei care au urmărit întreaga poveste așteptau un final corespunzător pentru fiecare personaj. De altfel Netflix a creat o undă specială de două ore și jumătate în care fanii au șansa de-a viziona sfârșitul celor opt necunoscuți legați de destin.

Sense8 (2015)

Sense8 (2015)