Silicon Valley (2014–2019)

hbomax
Online

8.5

În orice caz, „Silicon Valley” se simte mai încrezător, mai puțin nesigur cu privire la identitatea sau locul său în peisajul TV și mai dispus să-și folosească distribuția excelentă, în special Kumail Nanjiani și Martin Starr. Lipsa personajelor feminine notabile continuă să fie puțin alarmantă, dar este greu să nu fii de acord cu afirmația lui Judge că aceasta reflectă industria pe care o capturează mai mult decât orice altceva.

La începutul sezonului doi, Richard (Thomas Middleditch) a fost concediat din propria companie, înapoi cu băieții și gata să se alăture unui alt start-up tech.

Premiera sezonului găsește grupul sfâșiat în timp ce Richard caută noi locuri de muncă și presupune că oameni ca Dinesh (Nanjiani) și Gilfoyle (Starr) vor merge pur și simplu cu el. Între timp, Gavin Belson (Matt Ross) își continuă campania de pământ ars la Hooli și Erlich (T.J. Miller), ei bine, în cea mai mare parte, pur și simplu se ridică.

Silicon Valley (2014) serial
Silicon Valley (2014) serial

„Silicon Valley”, la fel ca „Beavis & Butthead” și cealaltă lucrare a lui Judge, echilibrează perfect prostia cu genialul. Există elemente tehnologice ale spectacolului care îmi trec peste cap și munca personajului este mult mai bună decât oamenii îi acordă meritul, dar este și un spectacol care prezintă o scenă cu cai care fac sex explicit.

Poate fi atât copilăresc, cât și strălucit de inteligent. Este unul dintre motivele pentru care îl iubesc atât de mult – osul său amuzant pare puțin deplasat.

În timp ce „Veep” poate fi o comedie mai tradițională, este și mai inteligentă și, probabil, cea mai bună de la televizor. Marea dramă din extrasezon a fost plecarea lui Armando Iannucci, creator și showrunner pentru primele patru sezoane.

Nu intrați în panică, HBO nu a adus un nou echipaj care să conducă serialul, predând cheile lui David Mandel, care a lucrat la spectacol încă de la început și a fost un scriitor important la „Seinfeld”. În consecință, „Veep” nu a pierdut mult în spirit și energie.

Silicon Valley (2014) serial
Silicon Valley (2014) serial

Trebuie să spun că sunt câteva glume care se prăbușesc în primele patru episoade ale noului sezon și m-am întrebat dacă asta a fost din cauza noului regim, dar poate că caut prea mult probleme.

Sezonul trecut s-a încheiat cu Selina Meyer (Julia Louis-Dreyfus) la egalitate la Colegiul Electoral, iar primul arc al celui de-al cincilea sezon se concentrează pe efortul de renumărare, în special în Nevada, unde Amy (Anna Chlumsky) este trimisă să conducă.

Energia din acest sezon pare puțin neconcentrată uneori, dar când „Veep” este inteligent, este foarte inteligent. Orice comedie aflată în cel de-al cincilea sezon sau mai mare va începe să fie comparată cu sezoanele precedente.

Bazat pe primele patru episoade, nu sunt dispus să spun că „Veep” este la fel de „amuzant pe cât a fost vreodată”, dar este totuși mult mai amuzant decât majoritatea lucrurilor de la televizor.

Silicon Valley (2014)

Silicon Valley (2014–2019)