Suits (2011)

Netflix
Online

8.5

Suits este un serial dramă juridic creat de Aaron Korsh și cu Patrick J. Adams și Gabriel Macht în rolurile principale.

A debutat pe USA Network pe 23 iunie 2011 cu un episod în premieră de 90 de minute, iar al nouălea și ultimul sezon a fost difuzat în 2019. Mike Ross (Adams) este un absolvent de facultate strălucit, dar leneș, cu o memorie eidetică care i-a permis să promoveze examenul de barou fără să urmeze facultatea de drept.

O serie de circumstanțe îl conduc pe Ross într-un interviu de angajare cu Harvey Specter (Macht), unul dintre cei mai buni avocați din Manhattan.

În ciuda lipsei sale de acreditări în ceea ce privește educația și practica, cunoștințele sale despre lege îl impresionează suficient de mult pe Harvey încât să-l angajeze ca noul său asociat. Datorită politicii firmei de a angaja numai absolvenți de Drept Harvard, Mike este forțat să pretindă că a plecat la Harvard.

 

Suits 2011 serial tv
Suits 2011 serial tv

Tonul spectacolului este destul de ușor, asemănător cu Burn Notice, Psych și Monk, deși posedă o mare ambiguitate morală, cu dialog captivant și multă înțelepciune. De asemenea, probabil conține prima instanță a cuvântului „rahat” care a apărut necenzurat în SUA de la anularea filmului Touching Evil.

Ultimul sezon al serialului a început să fie difuzat alături de un serial spin-off de scurtă durată numit Pearson, care urmărește unul dintre personajele emisiunii, avocata Jessica Pearson (Gina Torres), în timp ce intră în lumea politicii din Chicago.

 La începutul filmului „Dirty Little Secrets”, Mike se îngrijorează că Louis știe despre micul său secret murdar, iar Harvey comentează în glumă „Ești canadian?”, ceea ce îl scoate pe Mike un râs sarcastic. Patrick J. Adams, actorul care îl interpretează, este canadian. Numele „Specter” pentru Harvey este un semn subtil la rolul lui Gabriel Macht ca The Spirit. Jacinda Barrett este distribuită ca Zoe, una dintre vechile flăcări ale lui Harvey.

Suits 2011 serial tv
Suits 2011 serial tv

Ea și Gabriel Macht sunt căsătoriți. Gina Torres spune „Bine ați revenit, Zoe”, după ce a jucat-o pe Zoe Washburne în Firefly și Serenity. Rachel este atât pe jumătate neagră, cât și o gurmandă, ambele semnează din cap către Meghan Markle. Ambele apariții ale lui Troian Bellisario în serial gravitează în jurul minciunii lui Mike.

Cel mai faimos rol al ei este spectacolul Pretty Little Liars. Pentru puncte bonus, ea joacă rolul unui fost al lui Mike și s-a logodit cu Patrick J Adams, actorul lui Mike. Reacția lui Harvey Broken Pedestal la acceptarea unui fragment de către profesorul Girard ia o întorsătură cu totul nouă, atunci când considerați că Girard este interpretat de tatăl lui Gabriel Macht. Episodul din sezonul 9, „Whatever It Takes”, a văzut revenirea lui Brian.

Brian este interpretat de Jake Epstein, care a jucat inițial în seriale/Degrassi, al cărui cântec principal a fost „Whatever It Takes”.

Suits 2011 serial tv

Suits (2011)