Ted Lasso (2020)

8.8

Descriere

Ted Lasso este un sitcom sportiv live-action pe Apple TV+, dezvoltat de Bill Lawrence, Jason Sudeikis, Brendan Hunt și Joe Kelly.

Îi joacă pe Sudeikis, Hunt, Hannah Waddingham, Jeremy Swift, Brett Goldstein, Phil Dunster, Nick Mohammed și Juno Temple.

Omonimul Ted Lasso este un antrenor american de fotbal universitar care este angajat ca noul manager al clubului fictiv de fotbal AFC Richmond din Premier League engleză, în ciuda faptului că nu are absolut nicio experiență cu jocul frumos. Femeia care l-a angajat, Rebecca Welton, este profund resentită față de infidelitatea fostului ei soț Rupert; din moment ce AFC Richmond este singurul lucru pe care Rupert l-a iubit cu adevărat.

Ted Lasso serial
Ted Lasso serial

Ea speră că antrenarea lui Ted va face echipa să se ciocnească doar ca să-l poată ciudă. În ciuda acestui fapt, Ted nu se lasă descurajat de lipsa lui de experiență și își propune să aducă stilul său unic de antrenor în club și lucrează pentru a câștiga pe toți cei pe care îi întâlnește.

Spectacolul s-a bazat pe o serie de reclame pentru acoperirea NBC Sports a Premier League, unde Lasso a antrenat în schimb Tottenham Hotspur.

Serialul a avut premiera pe 14 august 2020. Înainte ca sezonul 2 să înceapă chiar filmările, Apple a reînnoit serialul pentru un al treilea sezon; Bill Lawrence a indicat că serialul probabil nu va continua peste acel punct, din cauza disponibilității lui Sudeikis.

Ted Lasso serial

Ted Lasso (2020)