The Americans (2013-2018)

8.4

Nu vă faceți griji. Nu aș strica niciodată intriga noului sezon din „The Americans”, revenind în această seară la FX.

O mare parte din acest spectacol este despre cât de neașteptat se joacă, în special sezonul trecut, în care personajele majore au fost trimise cu puține avertismente și evoluții ale intrigii au apărut brusc, unele dintre ele schimbând pentru totdeauna aceste personaje.

Ce voi spune este că acest sezon, spre deosebire de unii, reia mai degrabă direct de la finalul ultimului. Încă ne ocupăm de relația lui Paige (Holly Taylor) cu Matthew (Danny Flaherty) și cât de dăunătoare ar putea fi asta pentru toți cei implicați.

The Americans serial
The Americans serial

Ne confruntăm, de asemenea, cu trauma pe care Paige a trăit-o când și-a văzut mama ucidend un posibil atacator. Și chiar și William Crandall (Dylan Baker), care a murit la sfârșitul sezonului trecut, mai are un rol de jucat.

În primele trei episoade, vor apărea noi intrigări, implicând în special soarta revenitului în Rusia Oleg (Costa Ronin), venirea în America Mischa (Alex Ozerov) și o nouă amenințare la adresa poporului rus. una atât de tulburătoare încât ar putea chiar să o convingă pe Paige că cauza părinților ei este una justă.

Am remarcat anul trecut cât de remarcabil a fost dispus acest spectacol să se joace cu ritmul, permițând unor scene și subploturi să treacă peste punctele de rupere tipice pentru TV, în timp ce evenimentele majore aveau loc pe neașteptate.

În acest sens, „Americanii” joacă mai mult ca literatură decât televiziunea tradițională și este un roman care devine din ce în ce mai bogat și mai plin de satisfacții cu fiecare sezon. Este un program dispus să-și ia timpul, ceea ce este încă rar în mediul TV care atrage atenția.

The Americans serial
The Americans serial

Actul final al primului episod este tăcut și lung – oamenii fac o sarcină înfiorătoare pentru țara lor și se termină cu violență. Desigur, o mare parte din noul sezon este dedicată despre ceea ce este cu adevărat acest spectacol și despre care a fost întotdeauna: familie.

De fapt, când totul este spus și gata, Paige Jennings poate fi cel mai important personaj din această emisiune, pentru că fie va deveni un spion ca și părinții ei, se va întoarce în Rusia cu ei, fie îi va vinde pentru noua ei țară, fie accidental. sau intenționat.

Philip (Matthew Rhys) și Elizabeth (Keri Russell) trebuie să trăiască cu aceste cunoștințe în fiecare zi, dând fiecărei scene din „Americanii” o cantitate remarcabilă de tensiune.

Ce se întâmplă dacă accidental îi lasă ceva să-i scape lui Matthew? Sau în fața lui Stan (nuitorul și subestimatul Noah Emmerich)? Între timp, Philip și Elizabeth merg sub acoperire cu o familie complet nouă în ultima lor misiune, una care le amintește ce au lăsat și pentru ce luptă.

The Americans serial

The Americans (2013-2018)