The Haunting of Hill House (2018)

Netflix
Online

8.6

Însăși structura din „The Haunting of Hill House” este un lucru de frumusețe, între două epoci ale familiei Crain. Materialul de astăzi ne prezintă o serie de suflete tulburi, toate oarecum implicate în încercarea de a ispăși din punct de vedere psihologic evenimentele care au avut loc la Hill House cu zeci de ani în urmă.

Nu spre deosebire de „LOST”, fiecare episod se concentrează pe un membru al familiei Crain, completând ambele dificultăți actuale și subliniind perspectiva lor asupra zilelor petrecute în familia într-una dintre cele mai faimoase case bântuite din lume. Pe atunci, Hugh Crain (Henry Thomas) și soția sa Olivia (Carla Gugino) remodelau Hill House pentru a o întoarce.

S-au mutat cu cei cinci copii ai lor – cel mai mare Steven (Paxton Singleton), al doilea Shirley (Lulu Wilson), al treilea Theodora (Mckenna Grace) și gemenii Luke (Julian Hilliard) și Nell (Violet McGraw). Una dintre multele mici minuni din marea imagine de ansamblu care este acest spectacol este puterea tinerei distribuții.

The Haunting of Hill House (2018) - Serial TV
The Haunting of Hill House (2018) – Serial TV

Cinci copii din orice spectacol, cu atât mai puțin unul de groază, pot fi adesea un sărut al morții, dar acești copii sunt fantastici, în special McGraw și, mai ales, Grace, care a fost excelent în „Gifted” și chiar mai bine aici.

Desigur, toți Crainii își dau seama rapid că lucrurile nu sunt în regulă. Nell vede pe cineva/ceva numit „femeia cu gâtul îndoit”, ceea ce este chiar mai terifiant decât pare, iar Crainul aud lovituri în noapte și câini pe proprietate când nu ar trebui să fie niciunul. Timpul Crain din Hill House este completat pe măsură ce aflăm mai multe despre unde se află acum.

Steven (Michiel Huisman) a devenit un celebru scriitor de groază, chiar dacă nu a văzut niciodată cu adevărat cele mai multe din ceea ce s-a întâmplat la Hill House. Este aproape ca și cum ar încerca să ajungă din urmă cu experiența de primă mână a fraților săi.

The Haunting of Hill House (2018) - Serial TV
The Haunting of Hill House (2018) – Serial TV

Shirley (Elizabeth Reaser) deține o casă de pompe funebre, încercând să explice călătoria către marele dincolo într-un mod care să dea sens propriilor ei relații cu moartea.

Theo (Kate Siegel) locuiește în casa de oaspeți a surorii ei și ajută copiii în plasament într-un mod care abordează supranaturalul – din nou, ea este o persoană vătămată care încearcă să salveze ea însăși copiii afectați. Luke (Olivier Jackson-Cohen) se luptă cu dependența; Nell (Victoria Pedretti) se luptă cu oroarea paraliziei în somn.

Toți acești oameni sunt tulburați și pierduți într-o anumită măsură, emoții amplificate de coșmarurile din trecutul lor.

The Haunting of Hill House (2018) - Serial TV

The Haunting of Hill House (2018)