The Simpsons (1989)

8.7

Matt Groenig a creat sitcom animat pentru FOX, „The Simpsons”, s-a dovedit a fi un supraviețuitor dezastruos.

Debutând pe 17 decembrie 1989, serialul este cel mai longeviv sitcom american (înlocuind „Aventurile lui Ozzie și Harriet” în 2009), cel mai longeviv program de animație american (depășind „The Flintstones” în 1997) și cel mai longeviv. Serial TV american cu scenarii de primă audiență (luând onoarea de la „Gunsmoke”).

The Simpsons (1989) - Serial TV
The Simpsons (1989) – Serial TV

Anul acesta a fost al 25-lea sezon. Până în prezent, sunt 552 de episoade și în cazul în care ați ratat câteva, Domul care este capul lui Homer trece prin câteva momente importante. După cum v-ați putea aștepta, domul galben este destul de încăpător și, în centru, este un creier relativ mic.

Privind în sus și privit cel mai bine întins pe spate, așa cum s-ar putea aștepta pentru orice are de-a face cu unul dintre cei mai faimoși cartofi de canapea din America, puteți vedea fragmente din toate acele 552 de episoade, dar și probabil de două ori acel număr de gogoși.

The Simpsons (1989) - Serial TV
The Simpsons (1989) – Serial TV

Dar vei primi și o nouă aplicație (mai multe despre asta mai jos). Experiența Simpsons World la SDCC 2014 include, de asemenea, șansa de a mânca gratuit vată de zahăr albastră de la Marge’s Sweet Station, de a câștiga o pernă gonflabilă în formă de gogoașă la jocul Kwik-E-Race, de a face fotografii cu figurile Simpsonilor în mărime naturală (care vă puteți înscrie pentru a fi inclus în viitoarea transmisie de maraton FXX cu toate cele 552 de episoade) și să participați la încercarea FXX de a fi în Guinness World Records cu cele mai multe contribuții la o pictură după numere.

The Simpsons (1989) - Serial TV
The Simpsons (1989) – Serial TV

Canalul digital de televiziune prin cablu și satelit FXX, care este operat de Fox Entertainment Group, va începe un maraton cronologic al „The Simpsons” începând cu 21 august. Pregătiți-vă pentru D’oh-vastation. FXX va fi apoi casa pentru toate cele 25 de sezoane din „The Simpsons”.

FXX va lansa, de asemenea, „Simpsons World”, o resursă digitală care, conform comunicatului de presă, este „experienta digitală supremă a Simpsons, cu conținut de marcă îmbogățit prin SimpsonsWorld.com și dispozitive portabile/conectate prin FXNOW, multi-rețea autentificată la cerere serviciu video care acceptă FX, FXX și FXM – în octombrie.

The Simpsons (1989) - Serial TV

The Simpsons (1989)