The Witcher (2019)

Netflix
Online

8.2

Serialul intitulat „The Witcher” este o producție origianlă Netflix în genul fantaziei negre de Lauren Schmidt Hissrich. Creația este bazată pe seria scrisă de către Andrzej Sapkowkski. Serialul urmărește periada medievală și expune în de-aproape viața lui Geralt, personaj jucat de Henry Cavill. Acesta este un vânător temut de monștrii singuratici. Aceștia fiind creați datorită ordinului dat de Vrăjitorii ținutului.

The Witcher (2019)
The Witcher (2019)

Viața lui Geralt se schimbă în totalitate, atunci când el ajunge în prajma unei vrăjitoare puternice. Urmând mai apoi să primească responsabilitatea de-a o proteja pe prințesa ținutului. Însă vânătorul nu avea să cunoască secretul negru și amenințător al tinerei prințese. Prin urmare el, vrăjitoarea și prințesa ajung în punctul în care trebuie să se suporte și să treacă împreună de toate obstacolele, aflate pe un continent din ce în ce mai primejdios.

Sezonul întâi conține opt episoade și a fost lansat pe Netflix pe data de 20 decembrie 2019. The Last Wish și Sword of Destiny sunt cele două colecții de povești care au pus bază în crearea primelor opt episoade. De asemenea sezonul al doilea conține opt episoade, care a fost inspirat de Bood of Elves, fiind lansat în 17 decembrie 2017. Din fericire pentru toți fanii, cei de la Netflix au venit în vara anului 2023 cu cel de-al treilea sezon. În perioada 29 iunie- 27 iulie 2023 a fost lansat cel de-al treilea sezon.

The Witcher (2019)

Sezonul trei venise cu noi schimbări, deoarece Henry Cavill părăsise producția și rolul lui Gerlalt. Liam Hemsworth în schimb prea rolul și redă viața personajului iubit, continuând aventura alături de Cirilla din Cintira și vrăjitoarea Yennefer din Vengerberg.

PS este confirmat sezonul patru!

The Witcher (2019)