True Detective (2014)

hbomax
Online

8.9

True Detective este un serial dramă american creat de Nic Pizzolatto pentru HBO și în formă de antologie, fiecare sezon concentrându-se pe un caz diferit cu un set diferit de detectivi.

Primul sezon îi are în rolurile principale pe Matthew McConaughey și Woody Harrelson în rolul detectivilor Rustin Cohle și, respectiv, Martin Hart.

Folosind în mare parte un interviu din 2012 ca dispozitiv de încadrare, povestea explorează investigațiile perechii, datând din 1995, într-un șir de crime ritualice cu tentă ocultă în Louisiana rurală.

True Detective (2014) - Serial TV
True Detective (2014) – Serial TV

Primul sezon a avut premiera pe 12 ianuarie 2014 și a fost regizat de Cary Fukunaga.

Al doilea sezon urmărește o distribuție centrală mai mare, incluzând Colin Farrell, Taylor Kitsch și Rachel McAdams ca ofițeri de aplicare a legii din diferite departamente și Vince Vaughn ca un om de afaceri strâmb care se încurcă cu toții într-o rețea de corupție, depravare și crimă într-un oraș industrial din sudul Californiei. . A avut premiera pe 21 iunie 2015.

Al treilea sezon îi are în rolurile principale pe Mahershala Ali, Carmen Ejogo, Stephen Dorff și Ray Fisher într-o poveste despre copiii dispăruți din statul Arkansas.

A avut premiera pe 13 ianuarie 2019.

Pizzolatto își face în prezent planuri pentru un potențial al patrulea sezon.

True Detective (2014) - Serial TV

True Detective (2014)